unesco-seeklogo

Заказан нови термин за наступ Биље Крстић и Бистрик оркестра

Заказан нови термин за наступ Биље Крстић и Бистрик оркестра

Наступ Биље Крстић и Бистрик оркестра који је првобитно требало да се реализује 13. јануара у оквиру Дочека 7530, а одложен је због болести певачице, заказан је за четвртак, 10. марта у хали 1 Новосадског сајма, са почетком у 20.22 сати у оквиру програма Европске престонице културе.

Све улазнице купљене за првобитни термин ће важити за нови датум. Неће бити потребно мењати за друге.

Купцима улазница за првобитан термин којима не одговара нови датум одржавања, могу да остваре поврат новца за купљене карте.

Информације о рефундацији карата можете погледати на сајту Gigxstix-a.

Моћан и експлозиван Бистрик више од 19 година, на најбољи начин проноси оно што је најаутентичније са ових простора. На концертима по метрополама света њихов програм доживео је велико дивљење и признање. Наступали су у престижним светским просторима као што је Kennedy Центер у Вашингтону, Колосеум у Риму, на фестивалима у Индонезији, Бразилу, САД, Канади, Русији, Француској, Италији, Немачкој, Аустрији, Турској, Белгији, Швајцарској, Пољској и Румунији.

Поред тога, власници су бројних признања критичара и публике на концертима широм Европе и света, укључујући Принчеву награду за три албума: Бистрик, Записи и Тарпош, годишњу награду фестивала Беовизија, за промовисање српске музике у иностранству, као и награду за најбољу филмску музику рађену за филм „Зона Замфирова“ у Валенсији. Са Микијем Станојевићем (Бистрик оркестар) добила је Гранд Prix награду на СОФЕСТ-у за музику за филм „Бранио сам Младу Босну“.

Догађај ће бити организовани у складу са епидемиолошким условима и мерама које буду актуелне у тренутку одржавања догађаја.

На догађају ће бити неопходно ношење маски и држање дистанце.
Контакт mail: info@docekns.rs

 

Фото: Промо

Scroll to Top