unesco-seeklogo

Тијана Богићевић

Тијана Богићевић

Наступ Тијане Богићевић у оквиру Дочекa 7531. је распродат!

Улазнице за друге аудио-визуелне догађаје, који ће се 13. јануара одржавати широм града, у оквиру програма Дочек 7531, продају се online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи. Набавите улазнице на време и по нижим ценама!

Певачица чији глас руши границе и пуни велике сале, Тијана Богићевић, приређује интиман концерт 13. јануара у 21 час у удобној атмосфери Културног центра Новог Сада.

Аутентична кантауторка ће вас на Дочеку 7531. године топлим мелодијама и емотивним текстовима повести на још једно магично путовање, по којима је годинама препознатљива.

Још од раног детињства, Тијана је показивала изузетну склоност ка музици, касније је одредивши као свој животни пут. Као дете је певала на школским приредбама, а док је похађала средњу школу, била је члан хип хоп и денс групе Chess, са којом је снимила неколико демо песама. Почетком своје професионалне музичке каријере сматра 2001. годину, када је упознала Владу Георгиева и почела да наступа са његовим бендом као пратећи вокал. Паралелно са тим ангажманом, оснива алтернативни бенд Shanene, који је убрзо постао један од водећих на клупској сцени. Од 2001. године, сарађивала је са бројним познатим музичарима и извођачима на домаћој музичкој и јавној сцени као пратећи вокал за потребе снимања студијских албума.

Албуми: Чудо (2018), Близу (2022)

Догађај је приступачан особама са физичким инвалидитетом.

Улазнице по промотивној цени можете купити online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи.

 

Scroll to Top