unesco-seeklogo

На препуном Тргу републике прослављена реприза Нове године

На препуном Тргу републике прослављена реприза Нове године

Након феномеалних наступа група Ирие ФМ, Друм’н’Зез, Ане Перишић, Милене Јанчурић и многих других, новосадски Трг републике представио је сјајан програм и током репризе Нове године. Уз звуке Вукашина Војводића, Илије Рудовића, бенда Јосип А Лисац, Бранимира и непријатеља и Земље грува, више од 3000 Новосађана и њихових гостију уживали су у разноврсној музици, куваном вину, куваној ракији, доброј храни и поврх свега одличној атмосфери.

 

doček 2017 josip a lisac

 

Добро познати хитови који су се нашли на листи DJа Вукашина Војводића размрдали су посетиоце, да би се ђускање наставило уз несвакидашње миксеве сјајног звука тандема под називом Project Beatz and Keys који чине Илија Рудовић и Дамјана Ћук.

Тада већ добро загрејана публика не осећајући хладноћу уживала је у сјајном ска бенду Јосип А Лисац и новосадској групи Бранимир и Непријатељи. Људи су током целе вечери непрестано пристизали, да би на крају крцат Трг републике брујао уз хитове Земље грува.

Трг републике, локација најразноврснијег програма који је трајао три дана, трг који никада не спава, показао се као једна од омиљених локација за славље, а партнери који су подржали програм на Тргу Републике су ЈКП Тржница и манифестација Артецомаркет.

Након синоћњег програма на Тргу републике, Новосађане очекује још једна фестивалска ноћ, дочек Српске нове године на Тргу слободе 13. јануара, уз Симфонијски оркестар НС2021 са Сергејем Трифуновићем, као и дувачки оркестар Бобана Марковића.

 

Scroll to Top