unesco-seeklogo

Space Motion MASTERCLASS на Дочеку

Space Motion MASTERCLASS на Дочеку

Тренутно најпрепознатљивији и најуспешнији светски ди-џеј из Србије, Space Motion, директно са турнеје по Индији 13. јануара стиже у Музеј савремене уметности Војводине у Новом Саду где наступа за Дочек 7531. У организацији платформе Србија ствара у сарадњи са Фондацијом „Нови Сад – Европска престоница културе“ одржаће и masterclass за све заинтересоване младе артисте и артисткиње и продуценте и продуценткиње који желе да развијају своје каријере на интернационалном тржишту.

Након што је остварио респектабилну светску каријеру у ди-џејингу, маестро техно и хаус сцене враћа се у свој родни град Нови Сад. Он ће у Музеју савремене уметности Војводине наступити 13. јануара, заједно са популарним италијанским уметником Undercattom, у оквиру уметничке прославе две нове године, Дочек.

Истог дана, 13. јануара, у 18 часова, за све заинтересоване музичке продуценте, артисте и ентузијасте клупске сцене, у Музеју савремене уметности Војводине биће одржан и masterclass под називом „THE MIX FOR SUCCESS“. Masterclass ће се састојати из два дела.

Први, теоријски сегмент, има циљ да младим артистима приближи различите аспекте музичке каријере, од тога на који начин је најбоље представити се интернационалној публици и како креирати аутентични музички печат, до различитих механизама који се користе у промоцији и маркетингу приликом пласирања на конкурентну међународну музичку сцену. Други део подразумева практичан рад у домену миксовања USB и Traktora, уз анализу свих предности и мана ове технике.

Док је улаз на masterclass слободан, уз обавезну пријаву путем мејла info@serbiacreates.rs најкасније до краја дана у среду, 11. јануара, улаз на журку, која почиње у 22 часа, се наплаћује. Улазнице се могу купити online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи.

Space Motion је резидент најпопуларнијих клубова на Ибици и у Дубаију, са бројним признањима и наградама, међу којима је 39. позиција у топ 101 продуцената 2022. године, са невероватне четири нумере укључене у Beatportovu листу топ 100 најпродаванијих трака. Он у Нови Сад долази на врхунцу каријере, а публици ће у Музеју савремене уметности Војводине представити иновативно аудио-визуелно искуство Space Motion & Tribe.

Овај програм је део Дочека, који се настао у оквиру пројекта Европске престонице културе и који се, славећи две Нове године, у последњих шест година позиционирао као јединствена прослава у Европи и Најбољи европски тренд бренд у области културе.

Национална платформа Serbia Creates Music већ годинама помаже домаћим музичким уметницима да се промовишу и остваре на међународној сцени, кроз учешће на великим фестивалима и турнејама и бројне друге пројекте.

Фото: Edge

Scroll to Top