unesco-seeklogo

Нова акција за наступе на Дочеку 13. јануара – две улазнице по цени једне

Нова акција за наступе на Дочеку 13. јануара – две улазнице по цени једне

Велико интересовање за концерте у оквиру новосадског Дочека 13. јануара још увек је у јеку, па је тако за најављене наступе распродато 90 одсто укупног капацитета. Баш због тога, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе” организује још једну акцију која ће трајати 9. и 10. јануара, током које ће публика моћи да купи две улазнице по цени једне.

Сви заинтересовани могу купити улазнице за концерте са нумерисаним местима на продајном месту Gigs Tix мреже у Париском магазину, док карте за концерте на којима места нису нумерисана публика може купити у целокупној Gigs Tix продајној мрежи, као и online на њиховом сајту.

На Дочеку 13. јануара у Музеју савремене уметности Војводине наступиће новосадски ди-џеј, продуцент и музички маверик Space Motion & Tribe, уз Undercatt, још једно велико име електронске сцене. У сличном ритму из региона стиже хрватски лајв техно састав ABOP, који ће наступити у Радничком дому. Позориште младих угостиће звезде из Лондона Haelos. У Српско народно позориште стиже добитница Elle Style Awards признања Констракта и Земља грува. Рок, инди и алтернативни звук, свако на свој јединствен начин, доносе Shortparis у Фабрици, Сана Гарић у Културној станици Свилара и Ђорђе Давид и Ивана Петерс у Културној станици Барка. Виртуози класичне музике  Ке Ма и Шихан Ванг, уз Silk & Wind дуо, одржаће концерт у Новосадском позоришту.

За мање од месец дана улазнице су већ распродате за наступ једног од највећих џез пијаниста данашњице Tigrana Hamasyana у Градској концертној дворани, афричке R’n’B принцезе Nnekе у Синагоги, једног од најпризнатијих европских world music виолиниста Лајкa Феликсa у Реформаторској цркви, певачице чији глас руши границе и пуни велике сале Тијанe Богићевић у Културном центру Новог Сада, као и за концерте холандске музичке диве Севдализе у Српском народном позоришту, најбољег џез бенда из Србије EYOT у Културној станици Еђшег, светски познатог састава Divanhana у Гимназији „Лаза Костић”, певачице духовне и етно музике, Данице Црногорчевић, у Српском народном позоришту и легендарне YU групe у unplugged издању у свечаној сали компаније НИС. Подршку том програму на Дочеку пружила је компанија НИС.

У оквиру Дочека 13. јануара у Културној станици Буковац програм за децу приредиће Удружење уметника Високо Ц, а тамо ће наступити и сјајне девојке које чине тамбурашки састав La Banda. Фузију звукова у Културну станицу Руменка доноси бенд Кал, док ће посебан уметнички програм приредити локалне организације у новоотвореној Културној станици Ковиљ. Улаз на њихове наступе биће слободан.

Фото: Edge, Промо, Коста Ђураковић

Scroll to Top