unesco-seeklogo

Први циркуски кабаре за Дочек 7526. године у Новом Саду

Први циркуски кабаре за Дочек 7526. године у Новом Саду

Новосадска публика имаће прилику да од 20 часова у Западном холу Спенса, први пут у Новом Саду, присуствује  „ФисКултурном догађају“ – „Кабаре Бре“ са професором Александром Дујинoм у пратњи бенда употпуниће вече 13. јануара на несвакидашњи начин, уз ваздушне акробације и акробације на партеру, тачке на акробатској справи “cyrweel”, жонглирање, комедију, плес…

Карте за врло ограничен број места у претпродаји су на свим продајним местима Gigs Tix –а и њихова промотивна цена износи 300 динара.

Циркуски аниматори ће већ од 19 часова дочекивати госте испред улаза у Западни хол СПЕНС-а, те се посетиоци позивају да дођу раније и заузму најбоља места на време.

Cirkoneo”, савремени циркус Новог Сада, обједињује две организације – Центар за развој циркуске уметности Ludifico и Креативни погон, које већ дуги низ година раде на популаризацији и развоју циркуса у нашем граду.

Пред Новосађанима је њихов најновији пројекат, Циркуски Кабаре Бре који је настао као резултат сарадње са Фондацијом Нови Сад 2021 и плод је вишемесечних тренинга и проба са новом генерацијом циркуских уметника.

Са њима ће наступити и искусни уметници као и специјални гост, дипломац реномиране француске циркуске академије „Fratelini“, Немања Јовановић. Професор Александар Дујин са бендом пружиће кабареу музичку пратњу без које ни један кабаре, који држи до себе, не може.

 

Врло ограничена количина промотивних улазница за дочек 7526. године за преостале локације у продаји је на свим продајним местима Gigs Tix –а.

У сарадњи са Стеријиним позорјем, на продајном месту Gigs Tix-а у Париском магазину у Новом Саду, сваки 21. купац улазница за предстојеће догађаје добиће неку од књига коју издаје Стеријино позорје.

Новосађани и њихови гости ће 13. јануара дочекати 7526. годину на више од 21 култне локације међу којима су културна, административна, пословна и образовна здања, као и угоститељски објекти, а многи извођачи најразличитијих жанрова наступиће на потпуно неочекиваним местима.

Део програма за Дочек, који подразумева и програме за децу, биће бесплатан и отворен за све посетиоце.

Scroll to Top