unesco-seeklogo

Дочек 7528: Већ 70 посто улазница за догађаје распродато

Дочек 7528: Већ 70 посто улазница за догађаје распродато

До Дочека у Новом Саду, којим се прославља 7528. година по старом календару, остало је тачно недељу дана, а улазнице за још два догађаја су распродате. У питању су наступи Краља Чачка у Новосадском позоришту и хрватске групе Елементал у Кожари Српског народног позоришта. За свега три недеље продато је 70 посто улазница за све догађаје у оквиру Дочека 7528.

Претходно су већ у децембру све улазнице биле распродате за наступ Божа Вреће и састава Camerata Academica у Синагоги и хрватског бенда Свемирко који ће новосадску публику забавити 13. јануара у Кино сали Железничке станице.

Дочек 7528. активира око 50 локација широм града, уз откривање неких нових места за културне садржаје, па ће тако једна од најбољих басисткиња Европе, Кинга Глик наступити у Радничком дому, најбоља руска филхармонија из Иркутске области, Лолобриђида у културној станици Свилара, Дејан Петровић Биг бенд у Реформаторској цркви, Горан Трајкоски у гимназији „Лаза Костић“ и још бројни други.

Подсећамо, за разлику од Дочека 2020. када су сви садржаји били бесплатни, у центру града, на отвореном, Дочек 7528. је у затвореним просторима, широм града, у вечерњим сатима. Улазнице се могу пронаћи на продајним местима Gigs tix-a и на сајту.

Све информације о извођачима, сатници, локацијама, продаји улазница могу се пронаћи на сајту Дочека и на друштвеним мрежама.

Кроз Дочек 2020. и 7528. године Нови Сад поново повезује две Нове године, два рачунања времена, два календара, два писма, два концепта и подиже капацитете културног стваралаштва. Спајање визуелног идентитета, на ком су заједно радили уметници и новосадски студенти, са музиком најразличитијих домачих, регионалних и светских извођача, издваја Дочек, а самим тим и Нови Сад као град који Новосађанима и гостима града пружа јединствен аудио-визуелни доживљај.

Scroll to Top