unesco-seeklogo

Ђорђе Давид и Ивана Петерс

Ђорђе Давид и Ивана Петерс

Наступ Ђорђа Давида и Иване Петерс у оквиру Дочекa 7531. је распродат!

Улазнице за друге аудио-визуелне догађаје, који ће се 13. јануара одржавати широм града, у оквиру програма Дочек 7531, продају се online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи. Набавите улазнице на време!

Два легендарна вокала домаће поп и хард рок сцене, након више него успешне сарадње на синглу „Где си?”, првог онлајн концерта у карантину и живих заједничких наступа широм региона, Ђорђе Давид и Ивана Петерс приређују вече за памћење у КС Барка, 13. јануара у 21 час на Дочеку 7531.

Ивана Петерс, такође позната и као Ивана Негатив, српска је поп и рок певачица. Прославила се као певачица две групе: „Тап 011“ и „Негатив“. Вокал је у песми „Очи боје дуге” са Др Иги. Са групом „Тап 011“ снимила је 3 албума и учествовала на бројним фестивалима.

Након одласка из групе променила је жанр, поставши главни вокал рок састава Негатив, са којим је до сада снимила четири албума. Са Иваниним гласом и бунтовничким ставом и енергијом осталих момака бенда, Негатив је постао један од популарнијих домаћих бендова.

Ђорђе Николић познатији као Ђорђе Давид је југословенски и српски глумац, бивши певач бендова Генерација 5 и Fuzzbox, те актуелни фронтмен групе Death Saw. Глумио је у бројним представама, те филмовима „Шмекер“, „Тамна страна Сунца“ и „Проклети пас“. Појавио се и у серијама „Докторка на селу“, „Вук Караџић“ и „Синђелићи“.

Музичку каријеру градио је упоредо са глумачком. Од 1986. до 1990. године наступао је на фестивалима „МЕСАМ“ и „Београдско пролеће“. У периоду од 1992. до 2000. године био је члан групе Генерација 5. Снимио је неколико албума са разним бендовима и један самостални албум под насловом „Балкан“. Од 2018. године је председник Управног одбора Омладинског позоришта Дадов.

Улазнице по промотивној цени можете купити online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи.

Догађај је приступачан особама са физичким инвалидитетом.

 

Scroll to Top