unesco-seeklogo

Shortparis

Shortparis

Инди рок звезде, бенд Shortparis, који је надалеко познат по наступима уживо, одржаће ексклузиван доживљај у простору новосадског индустријског наслеђа, у обновљеној Фабрици, 13. јануара на Дочеку 7531. године!

Не пропустите аудио-визуелни догађај који ће у минималистички амбијент Фабрике довести авангардни бенд који обара рекорде слушаности и гледаности на свим платформама и који изнова задивљује својим електронским звучним пејзажима!

Shortparis су на добром путу ка заслуженом међународном признању и већ су најављени као „најбољи руски наступи уживо“. Пореклом из Санкт Петербурга и предвођен харизматичним фронтменом Николајем Комиагином, бенд наставља да гради репутацију због својих запањујућих ритуалних наступа и мрачних, електронских звучних пејзажа, док се „ирационални, спастични плесни тонови“ спајају са „пост-панк, експерименталном буком“.

Наступајући на руском, француском и енглеском, Shortparis нису ништа друго до откриће, јер имају циљ да пруже одговарајућу звучну подлогу за своје свакодневне животе, звук који одражава Санкт Петербург какав је био и какав јесте. „Знате, стално сањам да наиђем на бендове као што је Shortparis, али их тако ретко срећем“, пише Џон Доран из The Quietus.

„Амбициозни, бомбастични, невероватно претенциозни, еротични, узбудљиви, немогући за прецизирање, нејасно девијантни, забавни за плес и пуни револуционарног потенцијала. Наравно, ако довољно пажљиво слушате, можете их чути како се смеју, али бисте направили будаласту грешку ако бисте претпоставили да се шале.“

Догађај је приступачан особама са физичким инвалидитетом.

Улазнице по промотивној цени можете купити online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи.

Scroll to Top