Рокенрол за Нову годину!

Данас у 14ч у Градској кући у Новом Саду, Нада Кобац, саветница Градоначелника Новог Сада, Немања Миленковић, Председник Организационог одбора за кандидатуру Новог Сада за ЕПК 2021 и вођа пројекта Омладинска престоница Европе 2019. године, као и Звонимир Ђукић Ђуле, фронтмен састава Van Gogh и Милан Мумин, певач групе Love Hunters, најавили су програм у којем ће наши суграђани имати прилике да уживају у предстојећим празницима.

Поводом представљања новогодишњег програма у организацији Града Новог Сада, а уз подршку Организационог одбора за кандидатуру Новог Сада за ЕПК 2021, Саветница Градоначелника, Нада Кобац на конференцији за новинаре изјавила је да се „дочек Нове године и Српске нове године не финансира из буџета грађана, већ из спонзорстава друштвено одговорних компанија.“

Немања Миленковић, Председник Организационог одбора за кандидатуру Новог Сада за ЕПК 2021 и вођа пројекта Омладинска престоница Европе 2019. године рекао је да ће „у светлу уласка Новог Сада у најужи круг избора за Културну престоницу Европе 2021. године, наш град за дочек Нове године, за „репризу“, као и за дочек Српске Нове године, бити истинска престоница урбане културе и одличне музике“.

 

nemanja milenkovic

 

На конференцији за новинаре присутнима се обратио и фронтмен састава Van Gogh, Звонимир Ђукић Ђуле, који је изјавио да „не смемо да заборавимо да је светло урбаног у нашу државу унео Exit. Драго ми је да поред овог фестивала част урбаног у Новом Саду бранимо и ми и што је Нови Сад одолео да не учествује у нечему што не приличи укусу младог човека“.