unesco-seeklogo

Vizuelni identitet Dočeka 7528.

Vizuelni identitet Dočeka 7528.

 

Muzika najrazličitijih žanrova u izvođenju domaćih, regionalnih i svetskih izvođača spojena je na Dočeku sa vizuelnom umetnošću čiji predstavnici su bili domaći i strani vizuelni umetnici i studenti.

Scenski dizajn i dizajn videa na koncertima održanim 31. decembra na gradskom trgu radili su Dragana Vilotić i Vladimir Samardžić, dok će 13. januara scenski dizajn na koncertima Let 3, Trkulja peva šansone i Kralj Čačka raditi Kristina Kovačević. Grupa studenata osnovnih studija Scenske arhitekture tehnike i dizajna sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i studenata osnovnih studija Novih likovnih medija sa Akademije umetnosti u Novom Sadu radiće scenski dizajn za nastupe Kinge Glik, di džej Nolah, benda Elemental i žurku Kejk bits ekipe. Za scenski dizajn zaduženi su i Izvanredni Bob – Božo Vrećo i Kamerata Akademika, PDP konferencija – Svemirko, Milica Stojšić i Dragana Vilotić – Lollobriđida, Milica Stojšić – Irkutska filharmonija.

Ako volite digitalnu umetnost sigurno ćete uživati i u interaktivnoj instalaciji meksičkog umetnika ABDH u Svilari, a dok šetate novosadskim ulicama ne zaboravite da pogledate i novi mural u Poštanskoj ulici, koji je oslikala beogradska umetnica TKV.
Tako Doček, a samim tim i čitav grad Novosađanima i gostima grada pružaju jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Scroll to Top