unesco-seeklogo

Đorđe David i Ivana Peters

Đorđe David i Ivana Peters

Nastup Đorđa Davida i Ivane Peters u okviru Dočeka 7531. je rasprodat!

Dva legendarna vokala domaće pop i hard rok scene, nakon više nego uspešne saradnje na singlu „Gde si?”, prvog onlajn koncerta u karantinu i živih zajedničkih nastupa širom regiona, Đorđe David i Ivana Peters priređuju veče za pamćenje u KS Barka, 13. januara u 21 čas, na Dočeku 7531.

Ivana Peters, takođe poznata i kao Ivana Negativ, srpska je pop i rok pevačica. Proslavila se kao pevačica dve grupe: „Tap 011“ i „Negativ“. Vokal je u pesmi „Oči boje duge” sa Dr Igi. Sa grupom „Tap 011“ snimila je 3 albuma i učestvovala na brojnim festivalima.

Nakon odlaska iz grupe promenila je žanr, postavši glavni vokal rok sastava Negativ, sa kojim je do sada snimila četiri albuma. Sa Ivaninim glasom i buntovničkim stavom i energijom ostalih momaka benda, Negativ je postao jedan od popularnijih domaćih bendova.

Đorđe Nikolić poznatiji kao Đorđe David je jugoslovenski i srpski glumac, bivši pevač bendova Generacija 5 i Fuzzbox, te aktuelni frontmen grupe Death Saw. Glumio je u brojnim predstavama, te filmovima „Šmeker“, „Tamna strana Sunca“ i „Prokleti pas“. Pojavio se i u serijama „Doktorka na selu“, „Vuk Karadžić“ i „Sinđelići“.

Muzičku karijeru gradio je uporedo sa glumačkom. Od 1986. do 1990. godine nastupao je na festivalima „MESAM“ i „Beogradsko proleće“. U periodu od 1992. do 2000. godine bio je član grupe Generacija 5. Snimio je nekoliko albuma sa raznim bendovima i jedan samostalni album pod naslovom „Balkan“. Od 2018. godine je predsednik Upravnog odbora Omladinskog pozorišta Dadov.

Ulaznice po promotivnoj ceni možete kupiti online, kao i u celokupnoj Gigs Tix prodajnoj mreži.

Događaj je pristupačan osobama sa fizičkim invaliditetom.

Scroll to Top