unesco-seeklogo

Ona repuje odvažno o problemima koji muče mlade, ima milionske preglede i osvaja neposrednošću – Mimi Mercedez, neukrotiva energija beograske rep scene, dolazi u Podgrađe Petrovaradinske tvrđave na Doček 2023! Ona će nastupiti na velikoj sceni na Trgu Prote Mihaldžića, 31. decembra u 23.30 časova.

Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, je kontroverzna reperka iz Beograda koja je svoju prvu pesmu snimila 2011. godine, ali ozbiljnije počinje da se bavi repom tek 2015. kada objavljuje svoj prvi EP i počinje da nastupa. Od tada je održala mnogo uspešnih koncerata u gradovima širom regiona i postala jedna od naših najslušanijih reperki.

Iako su mišljenja o Miminoj muzici i stavovima koje kroz nju iznosi krajnje oprečna, ono oko čega su saglasni svi koji su imali prilike da prisustvuju bilo kom njenom javnom pojavljivanju je da su neukrotiva energija i specifično neposredan odnos sa publikom neosporno njen zaštitni znak.

Njen autentičan način obrade tema koje okupiraju današnju omladinu, iako necenzurisan i surovo direktan, uspeva da pronađe put do šire publike i to je ono što Mimi Mercedez čini jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.

Scroll to Top