unesco-seeklogo

Репетитор

Репетитор

Једна од најузбудљивијих концертних атракција европског алтернативног рока, омиљено име многих фестивала — Репетитор долази у Подграђе! Својом стваралачком вештином још од првог албума освајају високе оцене критике, а њихови живи наступи публици доносе јединствену енергију, коју 31. децембра нећемо пропустити. Видимо се на Дочеку у Штросмајеровој улици, на малој сцени у 23 часа.

Са небројено турнеја за појасом, Репетитор је свирао у клубовима и фестивалским бинама у преко 20 земаља Европе, али и у Русији и Кини. (Sziget, Exit, Fusion Festival, Eurosonic, Похода, Europavox, Rock For People, Loftas, Stereoleto, INmusic, Waves Vienna, Botanique, Арсенал… су само неки од многих фестивала).

Са своја прва три студијска албума „Све што видим је први пут” (Одличан Хрчак, 2008) „Добродошли на океан” (Moonlee Records, 2012) и „Где ћеш” (Moonlee Records, 2016).

Репетитор су освајали топ-листе и примали одличне критике, али су своју репутацију пре свега стекли фантастичним енергетски набијеним концертним наступима. Њихов четврти студијски албум „Празан простор међу нама који може и да не постоји” излази 20. новембра за Moonlee Records.

 

Scroll to Top