unesco-seeklogo

Repetitor

Repetitor

Jedna od najuzbudljivijih koncertnih atrakcija evropskog alternativnog roka, omiljeno ime mnogih festivala — Repetitor dolazi u Podgrađe! Svojom stvaralačkom veštinom još od prvog albuma osvajaju visoke ocene kritike, a njihovi živi nastupi publici donose jedinstvenu energiju, koju 31. decembra nećemo propustiti. Vidimo se na Dočeku u Štrosmajerovoj ulici, na maloj sceni u 23 časa.

Sa nebrojeno turneja za pojasom, Repetitor je svirao u klubovima i festivalskim binama u preko 20 zemalja Evrope, ali i u Rusiji i Kini. (Sziget, Exit, Fusion Festival, Eurosonic, Pohoda, Europavox, Rock For People, Loftas, Stereoleto, INmusic, Waves Vienna, Botanique, Arsenal… su samo neki od mnogih festivala).

Sa svoja prva tri studijska albuma „Sve što vidim je prvi put” (Odličan Hrčak, 2008) „Dobrodošli na okean” (Moonlee Records, 2012) i „Gde ćeš” (Moonlee Records, 2016).

Repetitor su osvajali top-liste i primali odlične kritike, ali su svoju reputaciju pre svega stekli fantastičnim energetski nabijenim koncertnim nastupima. Njihov četvrti studijski album „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji” izlazi 20. novembra za Moonlee Records.

Scroll to Top