unesco-seeklogo

Nastup Space Motion & Tribe u okviru Dočeka 7531. je rasprodat!

Jedan od najuspešnijih srpskih producenata i di-džejeva upravo se vratio sa turneje u Indiji i stiže na Doček 13. januara: Space Motion & Tribe slušamo u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, koji će ugostiti fanove tehna i hausa po uzoru na svetski trend spajanja ovakvih prostora i elektronske muzike. Ovaj vizionarski producent i di-džej koji je svakog dana korak bliže svetskoj dominaciji, nastupiće zajedno sa svojim gostima di-džejevima iz zemlje i regiona, među kojima je i popularni italijanski di-džej Undercatt.

Istog dana, 13. januara, u 18 časova, za sve zainteresovane muzičke producente, artiste i entuzijaste klupske scene, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine biće održan i masterclass pod nazivom „THE MIX FOR SUCCESS“Masterclass će se sastojati iz dva dela.

Prvi, teorijski segment, ima cilj da mladim artistima približi različite aspekte muzičke karijere, od toga na koji način je najbolje predstaviti se internacionalnoj publici i kako kreirati autentični muzički pečat, do različitih mehanizama koji se koriste u promociji i marketingu prilikom plasiranja na konkurentnu međunarodnu muzičku scenu. Drugi deo podrazumeva praktičan rad u domenu miksovanja USB i Traktora, uz analizu svih prednosti i mana ove tehnike.

Dok je ulaz na masterclass slobodan, uz obaveznu prijavu putem mejla info@serbiacreates.rs najkasnije do kraja dana u sredu, 11. januara, ulaz na žurku, koja počinje u 22 časa, se naplaćuje. Ulaznice se mogu kupiti online, kao i u celokupnoj Gigs Tix prodajnoj mreži.

Space Motion je skoro dve decenije prisutan na domaćoj sceni, a poslednjih godina njegove žurke su obišle svet od Ibice, preko Delhija, Dubaija, Bejruta, Pariza, što nam obećava dobru žurku 13. januara u prepoznatljivim ritmovima i u prostoru koji čuva savremene tekovine domaće umetnosti.

Space Motion redovno nastupa na svim delovima sveta na najuglednijim festivalima.

Njegov doprinos muzici doveo je do toga da on dominira na najuglednijim svetskim plejlistama, kanalima za strimovanje, listama za preuzimanje muzike i listama podrške di-džejevima u poslednjih nekoliko godina, zarađujući niz podrške nekih od vodećih svetskih imena (kao što su Solomun, Pete Tong, Tiesto, Camelphat, Nora en Pure i drugi) u melodic techno, progressive, trance i tech house žanrovima, sa svojim nepogrešivim, vrhunskim zvukom.

Neuporediva energija i strast performansa, kao i produkcija Space Motiona donele su mu međunarodno priznanje među vodećim muzičkim uticajnim ličnostima i globalnom klupskom zajednicom. On nastoji da uvede novi talas andergraund muzike, ostavljajući svoje verne fanove, pratioce, kolege i kritičare da željno iščekuju njegov sledeći potez.

Undercatt ima jedan od najautentičnijih i najuzbudljivijih zvukova među današnjim izvođačima elektronske muzike. Elia Crecchi
(poznatiji kao Undercatt), rodom iz prelepe Toskane u Italiji, je započeo svoju karijeru kreiranjem mesečnih žurki u svom rodnom gradu. Zahvaljujući njegovoj kreativnoj viziji i muzičkoj oštroumnosti, žurke su brzo razvile jaku lokalu podršku nakon čega je postalo odredište za međunarodne di-džejeve. Rezidencija mu je takođe dala priliku da testira novu muziku i pružila odskočnu dasku za svetsku karijeru.

Opisujući Undercatt kao pravi kompromis između melodije i gruva, Crecchi voli da eksperimentiše sa zvucima koji se protežu od melodičnog preko elektronike do mračnog tehna. Undercattov inovativni zvuk je privukao pažnju nikom drugom do Solomunu, koji je postao rani šampion muzike sa svojim izdanjem Diynamic.

Undercattove produkcije kao što su Brittania i Futura (u produkciji Luca Luperini), sa 5 miliona i 2 miliona Spotify strimova, dobili su pohvalne kritike od strane muzičkih kolega i već su prikupili tri Pete Tong Essential New Tunes na BBC Radiju 1. Sa sve većom potražnjom za njegovom produkcijom, Undercatt prikazuje svoj opseg rada i pokreće misiju stvaranja muzike koja nije ograničena na jedan određeni žanr. I ova otvorenost prema bezbroj zvukova je odjeknula kod agenata za talenate širom sveta koji su rezervisali Undercatt za neke od svetskih vrhunskih događaja kao što su DC 10, Rex Paris, Roxy Prague, Diynamic Festival u Amsterdamu, i najznačajnije, zatvaranje Diynamic’s state at Tomorrowland. Sa još produkcija u pripremi zajedno sa njegovim prepoznatljivim zvukom, ova jedinstvena zvezda iz Pize je očigledno na na čelu elektronske muzike danas.

Foto: EDGE, Promo

Scroll to Top