unesco-seeklogo

Gazorpazorp

Gazorpazorp

Bend Gazorpazorp slušaćemo 13. januara u KC Lab, sa početkom u 23 časa, u okviru Dočeka 7532. godine. Predgrupa će biti bend Jutro, koji će posetioce zabavljati od 19 do 23 časa. Ulaznice možete kupiti pre koncerta, ispred KC Lab, po ceni od 400 dinara.

Gazorpazorp je rok bend osnovan krajem 2016. godine u Beogradu, koji je dobio ime po izmišljenoj planeti iz američkog animiranog naučnofantastičnog sitkoma Rik i Morti. njihov zvuk se nalazi negde između post-punka, noise rocka, post-hardcorea i indija. 2018. izdaju samostalno svoje prvo izdanje, EP od pesama pod imenom „Gazorpazorp“. Svoje drugo izdanje „Od vazduha i sunca“ izdaju za ljubljanski Moonlee records 2020. godine. Članovi su Hali Gali kolektiva, koji okuplja izvođače iz Beograda, organizuje koncerte, izdaje muzičke kompilacije. Iza sebe imaju veliki broj koncerata po zemlji i regionu a trenutno rade na stvaranju novog albuma.

ЈУТРО je žurka koja je nastala pre 5 godina sa muzikom po uzoru na seriju „Jutro će promeniti sve“. Kroz godine muzika se menjala, dodavali su se noviteti, ali pravilo je ostalo isto, domaća muzika koju ste do sada imali prilike da slušate na svirkama i nastupima ali retko na žurkama! Od roka i popa do repa i trepa, ЈУТРО spaja bisere ex yu scene sa današnjim hitovima alternativne muzičke scene Srbije i regiona.

Scroll to Top