unesco-seeklogo

Za Doček u Novom Sadu još nije kraj: Više od 50 sati programa 13. januara

Za Doček u Novom Sadu još nije kraj: Više od 50 sati programa 13. januara

Nakon autentične umetničke proslave Nove godine koja je privukla gotovo 30 hiljada posetilaca, čime je novosadski Doček već 31. decembra potvrdio zašto je jedinstven u Srbiji, sledi 13. januar koji podrazumeva – gotovo 50 sati programa, više od 150 izvođača, najveće bogatstvo muzičkih žanrova, više od 40 lokacija širom grada.

Doček 31. decembra u Novom Sadu:

Dok su tri koncerta već rasprodata, za nastupe jedne od najboljih harfistkinja sveta, Ketrin Finč u svečanoj Sali Gradske kuće, elektro-pop četvorku iz Liverpula Ladytron u Pozorištu mladih i muziku iz najvećih filmskih ostvarenja, koju će izvesti Novosadski Big bend uz goste u Srpskom narodnom pozorištu, ulaznica je ostalo još vrlo malo.

Već sedmu godinu zaredom, Doček će posetioce u samo u jednoj večeri, sprovesti kroz čitav grad, nudeći jedinstvenu kombinaciju muzičkih pravaca i izvođača, ali i lokacija.

Od portugalske fado dive Žisel Žoao u Sinagogi, britansko-bahreinskog sastava Flamingods u Kulturnom centru Novog Sada, renomiranog simfonijskog orkestra Republike Srpske, uz banjalučki bend SOPOT i specijalnog gosta balkansku soul zvezdu Marka Louisa u Srpskom narodnom pozorištu, preko turskog muzičkog tria Islandman u Radničkom domu, nosioca prestižnih muzičkih nagradi Rišara Galijana u Gradskoj koncertnoj dvorani, predstavnika alternativne scene  Kanda, Kodža i Nebojša u sali NIS-a, evropske i domaće elektro kombinacije dj-ejeva Metju Džonsona, Runija i 2MUCH u SKCNS Fabrika i predstavnika mlade scene ZhivaKeni nije mrtav, KOIKOI, Rouzi i Jowam u Proizvodnji sve do tradicije koju na Doček donose Braća Teofilović, Akademski hor Collegium Musicum, Neda Nikolić trio uz gošću Danijelu Veselinović, u kulturnim stanicama u okolini Novog Sada, ali i drugi izvođači.

Ulaznice za Doček 13. januara mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Gigstix-a i onlajn na sajtu gigstix.com. Partneri Dočeka su Erste banka, IDEA, Birra Moretti, kompanija NIS i DDOR osiguranje.

Sve informacije o Dočeku možete pronaći na sajtu docekns.rs

Scroll to Top