Мими Мерцедес

Она репује одважно о проблемима који муче младе, има милионске прегледе и осваја непосредношћу – Мими Мерцедеc (Mimi Mercedez), неукротива енергија београске реп сцене, долази у Подграђе Петроварадинске тврђаве на Дочек 2023! Она ће наступити на великој сцени на Тргу Проте Михалџића, 31. децембра у 23.30 часова.

Милена Јанковић, познатија као Мими Мерцедес, је контроверзна реперка из Београда која је своју прву песму снимила 2011. године, али озбиљније почиње да се бави репом тек 2015. када објављује свој први ЕП и почиње да наступа. Од тада је одржала много успешних концерата у градовима широм региона и постала једна од наших најслушанијих реперки.

Иако су мишљења о Миминој музици и ставовима које кроз њу износи крајње опречна, оно око чега су сагласни сви који су имали прилике да присуствују било ком њеном јавном појављивању је да су неукротива енергија и специфично непосредан однос са публиком неоспорно њен заштитни знак.

Њен аутентичан начин обраде тема које окупирају данашњу омладину, иако нецензурисан и сурово директан, успева да пронађе пут до шире публике и то је оно што Мими Мерцедес чини јединственом музичком појавом на овим просторима.