unesco-seeklogo

Na prepunom Trgu republike proslavljena repriza Nove godine

Na prepunom Trgu republike proslavljena repriza Nove godine

Nakon fenomealnih nastupa grupa Irie FM, Drum’n’Zez, Ane Perišić, Milene Jančurić i mnogih drugih, novosadski Trg republike predstavio je sjajan program i tokom reprize Nove godine.

Uz zvuke Vukašina Vojvodića, Ilije Rudovića, benda Josip A Lisac, Branimira i neprijatelja i Zemlje gruva, više od 3000 Novosađana i njihovih gostiju uživali su u raznovrsnoj muzici, kuvanom vinu, kuvanoj rakiji, dobroj hrani i povrh svega odličnoj atmosferi.

 

doček 2017 josip a lisac

 

Dobro poznati hitovi koji su se našli na listi DJa Vukašina Vojvodića razmrdali su posetioce, da bi se đuskanje nastavilo uz nesvakidašnje mikseve sjajnog zvuka tandema pod nazivom Project Beatz and Keys koji čine Ilija Rudović i Damjana Ćuk. Tada već dobro zagrejana publika ne osećajući hladnoću uživala je u sjajnom ska bendu Josip A Lisac i novosadskoj grupi Branimir i Neprijatelji.

Ljudi su tokom cele večeri neprestano pristizali, da bi na kraju krcat Trg republike brujao uz hitove Zemlje gruva.

Trg republike, lokacija najraznovrsnijeg programa koji je trajao tri dana, trg koji nikada ne spava, pokazao se kao jedna od omiljenih lokacija za slavlje, a partneri koji su podržali program na Trgu Republike su JKP Tržnica i manifestacija Artecomarket.

Nakon sinoćnjeg programa na Trgu republike, Novosađane očekuje još jedna festivalska noć, doček Srpske nove godine na Trgu slobode 13. januara, uz Simfonijski orkestar NS2021 sa Sergejem Trifunovićem, kao i duvački orkestar Bobana Markovića.

 

 

Scroll to Top