unesco-seeklogo

Karavan: Promocija Dočeka van Novog Sada

Karavan: Promocija Dočeka van Novog Sada

Pokretna kulturna stanica Karavan nastavlja svoju avanturu po Novom Sadu, predstavljajući jedinstven Doček.

Karavan će 3. januara od podne do 18 časova biti postavljen na Trgu slobode u Novom Sadu, a uskoro javljamo gde ga možete pronaći u narednim danima.

Pored promocije programa za 13. januar, zajedno sa Gigs tix timom, Karavan će olakšati kupovinu ulaznica za nastupe nekih od izvođača uz koje će Novi Sad dočekati 7528. godinu među kojima su:
Ruska filharmonija iz Irkutska sa solistima, Let 3 i Marijači bend „El Kombo“, Nolah Lajv, Lolobriđida, Elemental, Dejan Petrović i njegov Big bend, Ana Stanić i simfonijski orkestar „Grad“, Ljubičice, Kinga Glik, Dado Topić & Tajm After Tajm, Goran Trajkoski, Kralj Čačka, Letu štuke, Alice in WonderBand:RikaTaka.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Podsećamo, svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana, dok će Doček 7528. biti u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima.
Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica, kao i servisne informacije važne za sam dan oba Dočeka biće na sajtu Dočeka na Facebook stranici i na Instagram stranici.

Scroll to Top