unesco-seeklogo

Doček 2020 u Novom Sadu: Bajaga i instruktori, Artan Lili i Mahmut Orhan

Doček 2020 u Novom Sadu: Bajaga i instruktori, Artan Lili i Mahmut Orhan

 

20:00 – 21:00 Di-džej Fanatik
21:30 – 23:00 Artan Lili
23:10 – 01:00 Bajaga i Instruktori
01:00 – 02:30 Mahmut Orhan

 

Sastav koji je obeležio jugoslovensku rok scenu, Bajaga i instruktori, slave 35 godina karijere, bez pauze. Osim proslave jubileja, zajedno će sa Novosađanima i gostima grada proslaviti i u Novu 2020. godinu 31. decembra.

Ovog puta, sve one dobro poznate pesme biće u nešto drugačijem aranžmanu, jer Bajaga i instruktori nastupaju sa novosadskim gudačkim kvartetom i horom.
Beogradski noise-pop sastav, prvi dobitnik nagrade „Milan Mladenović“, Artan Lili prethodiće Bajaginom nastupu na Trgu slobode. Bend je tokom poslednje nedelje 2019. objavio pet novih pesama i spotova i upravo će Novi Sad biti prvi koji će čuti nove zvuke uživo. Uz to, Artan Lili, rado viđen gost Novog Sada, donose hitove kao što su „Ako stanemo tu“, „Srce“, „Na vodi“, „Nije svejedno“, „Jutro“….

Poslednji koji će nastupiti na Dočeku 2020. i koga će Novosađani imati prilike da čuju u prvim satima nove godine je mladi di-džej i producent iz Turske, Mahmut Orhan. Od svoje 18. godine bavi se muzikom, a za samo nekoliko godina ostvario je planetarni uspeh, spajanjem modernog, elektro zvuka sa tradicionalnom melodijom svoje zemlje. Mahmutov singl „Feel“ koji je snimio sa kantautorkom Senom Šener za kratko vreme je osvojio najveće plasmane na svetskim top-listama, kao i prvu poziciju na iTunes muzičkoj platformi.

Sve informacije možete pronaći i na facebook eventu.

 

 

 

 

Scroll to Top