unesco-seeklogo

Space Motion & Tribe

Space Motion & Tribe

Наступ Space Motion & Tribe у оквиру Дочекa 7531. је распродат!

Улазнице за друге аудио-визуелне догађаје, који ће се 13. јануара одржавати широм града, у оквиру програма Дочек 7531, продају се online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи. Набавите улазнице на време!

Један од најуспешнијих српских продуцената и ди-џејева управо се вратио са турнеје у Индији и стиже на Дочек 13. јануара: Space Motion & Tribe слушамо у Музеју савремене уметности Војводине, који ће угостити фанове техна и хауса по узору на светски тренд спајања оваквих простора и електронске музике. Овај визионарски продуцент и ди-џеј који је сваког дана корак ближе светској доминацији, наступиће заједно са својим гостима ди-џејевима из земље и региона, међу којима је и популарни италијански ди-џеј Undercatt.

Истог дана, 13. јануара, у 18 часова, за све заинтересоване музичке продуценте, артисте и ентузијасте клупске сцене, у Музеју савремене уметности Војводине биће одржан и masterclass под називом „THE MIX FOR SUCCESS“Masterclass ће се састојати из два дела.

Први, теоријски сегмент, има циљ да младим артистима приближи различите аспекте музичке каријере, од тога на који начин је најбоље представити се интернационалној публици и како креирати аутентични музички печат, до различитих механизама који се користе у промоцији и маркетингу приликом пласирања на конкурентну међународну музичку сцену. Други део подразумева практичан рад у домену миксовања USB и Traktora, уз анализу свих предности и мана ове технике.

Док је улаз на masterclass слободан, уз обавезну пријаву путем мејла info@serbiacreates.rs најкасније до краја дана у среду, 11. јануара, улаз на журку, која почиње у 22 часа, се наплаћује. Улазнице се могу купити online, као и у целокупној Gigs Tix продајној мрежи.

Space Motion је скоро две деценије присутан на домаћој сцени, а последњих година његове журке су обишле свет од Ибице, преко Делхија, Дубаија, Бејрута, Париза, што нам обећава добру журку 13. јануара у препознатљивим ритмовима и у простору који чува савремене тековине домаће уметности.

Space Motion редовно наступа на свим деловима света на најугледнијим фестивалима.

Његов допринос музици довео је до тога да он доминира на најугледнијим светским плејлистама, каналима за стримовање, листама за преузимање музике и листама подршке ди-џејевима у последњих неколико година, зарађујући низ подршке неких од водећих светских имена (као што су Solomun, Pete Tong, Tiesto, Camelphat, Nora en Pure и други) у melodic techno, progressive, trance i tech house жанровима, са својим непогрешивим, врхунским звуком.

Неупоредива енергија и страст перформанса, као и продукција Space Motion донеле су му међународно признање међу водећим музичким утицајним личностима и глобалном клупском заједницом. Он настоји да уведе нови талас андерграунд музике, остављајући своје верне фанове, пратиоце, колеге и критичаре да жељно ишчекују његов следећи потез.

Undercatt има један од најаутентичнијих и најузбудљивијих звукова међу данашњим извођачима електронске музике. Elia Crecchi
(познатији као Undercatt), родом из прелепе Тоскане у Италији, је започео своју каријеру креирањем месечних журки у свом родном граду. Захваљујући његовој креативној визији и музичкој оштроумности, журке су брзо развиле јаку локалу подршку након чега је постало одредиште за међународне ди-џејеве. Резиденција му је такође дала прилику да тестира нову музику и пружила одскочну даску за светску каријеру.

Описујући Undercatt као прави компромис између мелодије и грува, Crecchi воли да експериментише са звуцима који се протежу од мелодичног преко електронике до мрачног техна. Undercattov иновативни звук је привукао пажњу ником другом до Solomunu, који је постао рани шампион музике са својим издањем Diynamic.

Undercattove продукције као што су Brittania и Futura (у продукцији Luca Luperini), са 5 милиона и 2 милиона Spotify стримова, добили су похвалне критике од стране музичких колега и већ су прикупили три Pete Tong Essential New Tunes на BBC Радију 1. Са све већом потражњом за његовом продукцијом, Undercatt приказује свој опсег рада и покреће мисију стварања музике која није ограничена на један одређени жанр. И ова отвореност према безброј звукова је од‌јекнула код агената за таленате широм света који су резервисали Undercatt за неке од светских врхунских догађаја као што су DC 10, Rex Paris, Roxy Prague, Diynamic Festival у Амстердаму, и најзначајније, затварање Diynamic’s state at Tomorrowland. Са још продукција у припреми заједно са његовим препознатљивим звуком, ова јединствена звезда из Пизе је очигледно на на челу електронске музике данас.

Фото: EDGE, Промо

 

Scroll to Top