unesco-seeklogo

Tijana Bogićević

Tijana Bogićević

Nastup Tijane Bogićević u okviru Dočeka 7531. je rasprodat!

Pevačica čiji glas ruši granice i puni velike sale, Tijana Bogićević, priređuje intiman koncert 13. januara u 21 čas u udobnoj atmosferi Kulturnog centra Novog Sada.

Autentična kantautorka će vas na Dočeku 7531. godine toplim melodijama i emotivnim tekstovima povesti na još jedno magično putovanje, po kojima je godinama prepoznatljiva.

Još od ranog detinjstva, Tijana je pokazivala izuzetnu sklonost ka muzici, kasnije je odredivši kao svoj životni put. Kao dete je pevala na školskim priredbama, a dok je pohađala srednju školu, bila je član hip hop i dens grupe Chess, sa kojom je snimila nekoliko demo pesama. Početkom svoje profesionalne muzičke karijere smatra 2001. godinu, kada je upoznala Vladu Georgieva i počela da nastupa sa njegovim bendom kao prateći vokal. Paralelno sa tim angažmanom, osniva alternativni bend Shanene, koji je ubrzo postao jedan od vodećih na klupskoj sceni. Od 2001. godine, sarađivala je sa brojnim poznatim muzičarima i izvođačima na domaćoj muzičkoj i javnoj sceni kao prateći vokal za potrebe snimanja studijskih albuma.

Albumi: Čudo (2018), Blizu (2022)

Događaj je pristupačan osobama sa fizičkim invaliditetom.

Ulaznice po promotivnoj ceni možete kupiti online, kao i u celokupnoj Gigs Tix prodajnoj mreži.

Scroll to Top