unesco-seeklogo

Elemental

Elemental

Regionalno popularan muzički sastav Elemental, sa više od dve decenije iskustva, doneće nam jedinstveni spoj repa, elektronike i drugih žanrova na Doček 2024. godine, kada će nastupiti u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave! Njihova šarolika muzička vizija i autentični pristup stvaranju muzike obećavaju spektakularan Doček u Novom Sadu, na muzičkoj sceni na Trgu prote Mihaldžića od 22 časa.

Od svojih početaka 1998. godine kao uigran trojac, do danas kada Elemental čini sedmoročlana postava, bend se neprestano razvijao i proširivao horizonte muzičkih žanrova. Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar. Do sada su snimili čak sedam albuma, a njihovi britki tekstovi, zanimljive instrumentalne podloge i iskren umetnički stav doveli su ih do statusa jednog od najprepoznatljivijih i najcenjenijih bendova u regionu.

Njihovi koncerti su pravo iskustvo, prožeto energijom, emocijama i autentičnošću. Na Dočeku 2024. godine, Elemental će preneti svoju strast na novosadsku scenu, pružajući publici nezaboravan doživljaj.

Ulaz je slobodan.

Scroll to Top