unesco-seeklogo

Kiril Džajkovski

Kiril Džajkovski

Svetska muzička legenda Kiril Džajkovski, koji je osnovao globalni fenomen Balkan Bit i važi za jednog od najcenjenijih elektronskih umetnika iz regiona istočne Evrope, svojim autentičnim zvukom doprineće nezaboravnoj atmosferi Dočeka 2024. godine u Podgrađu! Uz njegov nastup na bini kod Beogradske kapije od 23 časa i 45 minuta dočekaćemo Novu godinu!

Umetnik s uspešnom karijerom dužom od dve decenije uveo je balkanske etno zvuke u modernu plesnu produkciju, a takođe je i vrhunski kompozitor filmske i pozorišne muzike. Njegovi nastupi uključuju MC, trombon, trubu i violinu, a Balkan Beat kombinuje sa glitch hop i uticajima Jamajke. Rezultat je zabavno iskustvo koje je podstaknuto fankom, predodređeno da osvoji bilo koju pozornicu!

Već predstavljen na nekim od najvećih muzičkih festivala u Evropi kao što su Pohoda, Voodstock, Exit Festival, Repercussion Festival, Rock for People, Latino Roc, Sziget, Rocktamule, Les Vieilles Charrues, Au Foin De La Rue, Festival Les Z’Eclectikues, Gipsi Džez festivala, Kiril Džajkovski neprestano oduševljava svoju publiku, a dokaz su i nagrade koje je osvojio za najbolji nastup uživo na nekim od najvećih evropskih festivala.

Ulaz je slobodan.

Scroll to Top