unesco-seeklogo

Dejan Milićević

Dejan Milićević

Jedan od najistaknutijih regionalnih di-džejeva i producenata, koji je na muzičkoj sceni u svetu elektronske muzike već više od 20 impresivnih godina – Dejan Milićević, dolazi u Podgrađe na Doček 2024. godine i nastupiće na bini u Štrosmajerovoj ulici od 21.30 časova. Nastupao je na prestižnim festivalima poput Sonus Festival, Tomorrowland, ADE, Exit-u, Lovefestu i mnogim drugim, kao i u poznatim klubovima širom sveta, uključujući Tresor Berlin i The Egg London, a sada će zagrejati atmosferu i u novogodišnjoj noći u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Njegov jedinstveni stil, spoj hausa i tehno zvuka, odlikuje se underground trekovima, obuhvatajući kako najnovije produkcije, tako i nostalgične klasike.

Nakon tri izdata albuma – Trust And The Purpose, Just Keep Talking Girl i Summation, Dejan Milićević je nedavno objavio svoj četvrti studijski album Digging For The Good Stuff, koji je dostupan na Bandcamp platformi, a za vizuelni identitet pobrinuli su se beogradski umetnik Džoni Racković i dizajner Vlada Stevanović.

Ulaz je slobodan.

Scroll to Top