unesco-seeklogo

Eyeron

Eyeron

U okviru Dočeka 7532. godine, 13. januara od 21 čas nastupiće di-džej EyE i di-džej Iron, koji će se pobrinuti za u odličnu novogodišnju atmosferu u Paberaju! Ulaz je slobodan.

DJ EyE je započeo svoju karijeru za gramofonima 1990. u beogradskom klubu „Mažestik“, vodeći nas na muzičko putovanje kroz soul, hip hop, funk, disco i rane house hitove. Postao je rezident u poznatim beogradskim klubovima poput Buha, Omen, Soul Food, Industrija i drugi, postavljajući standard za kvalitetnu muziku i dobru zabavu. Sredinom devedesetih, DJ EyE je bio ključna figura u oblikovanju house zvuka Beograda kroz Soul Food žurke četvrtkom. Ova energija prenela se na Industriju, prvi pravi underground klub u regionu, koji je ugostio velika imena kao što su The Prodigy, Moby, Laurent Garnier i mnogi drugi. Kroz više od 30 godina dj-inga, DJ EyE ostaje veran suštini: širi pozitivne vibracije i pruža kvalitetnu muziku koja će vam napuniti baterije, bez obzira da li plešete do poslednjeg atoma snage ili uživate u piću sa društvom. Njegova muzička magija prostrla se i izvan granica Beograda, sa gostovanjima u Grčkoj, Rusiji, Mađarskoj i drugim mestima.

DJ Iron je od tinejdžerskih dana zaljubljenik u organski zvuk, kvalitetan di-džejing i vrhunske žurke. Sa strašću i predanošću, istražuje gruvove soula, funka, diska, regea, hip hopa i drugih crnih žanrova. Kroz više od dve decenije nastupa na različitim mestima, delio je binu sa velikanima poput DJ Vadima, Rudimentala, Penduluma, The Prodigy i drugih. Njegova muzički rad uključuje i saradnju s popularnom hip hop grupom Beogradski Sindikat, sa kojom je putovao na turneje širom sveta. U poslednje vreme, zaljubljuje se u house muziku i kreće na novo putovanje kroz soulful, jazzy, afro i deep zvuk.

Scroll to Top