unesco-seeklogo

Mashup or shut up

Mashup or shut up

Tvorac popularnog muzičkog serijala Mashup Or Shutup – DJ Me-High-Low, nastupiće u Domu kulture u okviru Dočeka 7532, 13. januara, sa početkom u 21 čas.

DJ Me-High-Low više od dve decenije unazad osvaja srca slušalaca na Balkanu. Kao idejni tvorac pomenutog serijala koji traje već 15 godina, DJ Me-High-Low se ističe po svojoj jedinstvenoj sposobnosti spajanja starih i novih pesama na način koji stvara jedinstvena i nezaboravna iskustva na plesnom podijumu. Njegova veština povezivanja različitih žanrova i era muzike čini ga pravim inovatorom u svetu di-džejinga.

Sa već skoro 25 godina iskustva, DJ Me-High-Low nije samo stručnjak za muziku, već i umetnik koji pomera granice. Njegovi hrabri eksperimenti i neobične mashup kombinacije postale su prepoznatljivi pečat, privlačeći ljubitelje muzike širom regiona. Osim uspeha na plesnom podijumu, DJ Me-High-Low se istakao i kroz saradnje na albumima i remiksima s mnogim domaćim umetnicima. Njegov doprinos raznovrsnosti muzičke scene na Balkanu ogleda se u stvaranju jedinstvenih muzičkih iskustava koja ostavljaju dubok utisak. NJegovi autorski radovi postali su deo filmskih ostvarenja prikazanih na Kanskom festivalu, dok se njegovi miksevi i dalje slušaju na prekookeanskim letovima pojedinih avio kompanija.

U svetu u kojem se muzički pejzaž neprestano menja, DJ Me-High-Low ostaje dosledan inovacijama i novim pristupima. Njegov uticaj na klupsku muzičku scenu ne samo da se oseća i danas, već obećava da će trajati i u budućnosti.

Scroll to Top